snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #21 348606 dedi: Yok suçum var. Konu sahibinin konusunu baltaladım biraz. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anladın size hak verdim.
348606 dedi: Yok suçum var. Konu sahibinin konusunu baltaladım biraz. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anladın size hak verdim.
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 8 Eylül 2020 #22 348606 dedi: İnanın ne dediğinizi anlamadım. Bu arkadaş troll konu açıp 5-10 mesaj atarak konuya bir daha dönüş yapmadı. Konu linki de burada alın ---> Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Dostum ordaki PS 4'ü gerekirse kırarım ironisini anlamayıp o kadar "boş" konuşan olmuş ki moralim bozuldu. Bende cevap verme gereği duymuyorum bildirimden görüyorum sadece. Yazılan mesajların birini bile okumadım artık. Geri aldığımda yazarım.
348606 dedi: İnanın ne dediğinizi anlamadım. Bu arkadaş troll konu açıp 5-10 mesaj atarak konuya bir daha dönüş yapmadı. Konu linki de burada alın ---> Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Dostum ordaki PS 4'ü gerekirse kırarım ironisini anlamayıp o kadar "boş" konuşan olmuş ki moralim bozuldu. Bende cevap verme gereği duymuyorum bildirimden görüyorum sadece. Yazılan mesajların birini bile okumadım artık. Geri aldığımda yazarım.