Birader troll konu açıp neden milletin zamanını çalıyorsun? Açtığın konuya onlarca cevap geldi hiçbirine dönüş yapmadın. Çok mu zekisin sen? Aktif olduğunu anlamıyoruz mu sandın? Umarım en kısa zamanda banını yersin.
Birader troll konu açıp neden milletin zamanını çalıyorsun? Açtığın konuya onlarca cevap geldi hiçbirine dönüş yapmadın. Çok mu zekisin sen? Aktif olduğunu anlamıyoruz mu sandın? Umarım en kısa zamanda banını yersin.
O kadar "boş" konuşan vardı ki, cevap verme gereği duymadım açıkcası. PS 4'ü geri aldığımda yazacağım diye söyledim.Birader troll konu açıp neden milletin zamanını çalıyorsun? Açtığın konuya onlarca cevap geldi hiçbirine dönüş yapmadın. Çok mu zekisin sen? Aktif olduğunu anlamıyoruz mu sandın? Umarım en kısa zaman da banını yersin.
Technopat 'ta gezinerek mi alacaksın PS4 'ü?O kadar "boş" konuşan vardı ki, cevap verme gereği duymadım açıkcası. PS 4'ü geri aldığımda yazacağım diye söyledim.
Sanane? İsterse yazmaz, isterse yazar sana mı soracak? Konuyu kirletme boşu boşuna.Technopat 'ta gezinerek mi alacaksın PS4 'ü?
İnanın ne dediğinizi anlamadım. Bu arkadaş troll konu açıp 5-10 mesaj atarak konuya bir daha dönüş yapmadı. Konu linki de burada alın ---> Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı - Technopat SosyalSanane? İsterse yazmaz, isterse yazar sana mı soracak? Konuyu kirletme boşu boşuna.
Videodan anlamadıysan Yazıyla nasıl anlayacaksın? Tonlarca HDD Nasıl takılır? Videosu var, aç bak çok zor değil. Kasanın arka kapağını çıkar oradan yuvalardan birine takacaksın, sonra sata kablosuna bağlayacaksın, güç kaynağına bağlayacaksın oldu bitti.
Biliyorum o konuyu, yapacak bir şey yok başka bir konuda tartışmanız gereksiz bence.İnanın ne dediğinizi anlamadım. Bu arkadaş troll konu açıp 5-10 mesaj atarak konuya bir daha dönüş yapmadı. Konu linki de burada alın ---> Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı - Technopat Sosyal
Evet yaptığım yanlış ama kendisi zaten kendi açtığı konuya gelmiyor. Ben de buradan mesaj ileteyim dedim.Biliyorum o konuyu, yapacak bir şey yok başka bir konuda tartışmanız gereksiz bence.
Adam aktif görmüş sormuş gayet normal.Evet yaptığım yanlış ama kendisi zaten kendi açtığı konuya gelmiyor. Ben de buradan mesaj ileteyim dedim.
Yok suçum var. Konu sahibinin konusunu baltaladım biraz.Adam aktif görmüş sormuş gayet normal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.