FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #1 Merhabalar, fotoğrafta da görüldüğü üzere HDD'nin bir bölümünü NTFS olarak gösteriyor. Ben bunu nasıl çözerim?
Merhabalar, fotoğrafta da görüldüğü üzere HDD'nin bir bölümünü NTFS olarak gösteriyor. Ben bunu nasıl çözerim?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 20 Aralık 2020 #2 Sağ tık, biçimlendir seçeneğine bas. Artı 0 Eksi
KS KS FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #3 Teknocuk dedi: Sağ tık, biçimlendir seçeneğine bas. Genişletmek için tıkla... Format atmadan çözüm yolu yok mu? Artı 0 Eksi
Teknocuk dedi: Sağ tık, biçimlendir seçeneğine bas. Genişletmek için tıkla... Format atmadan çözüm yolu yok mu?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 20 Aralık 2020 #4 FarukS dedi: Format atmadan çözüm yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Sanırım yok. Bir diski birden fazla parçaya mı böldünüz? Artı 0 Eksi
FarukS dedi: Format atmadan çözüm yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Sanırım yok. Bir diski birden fazla parçaya mı böldünüz?
KS KS FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #5 Teknocuk dedi: Sanırım yok. Bir diski birden fazla parçaya mı böldünüz? Genişletmek için tıkla... Önceden bölünmüştü. Normal bir şekilde kullanırken birden kullanmamaya başladım. Artı 0 Eksi
Teknocuk dedi: Sanırım yok. Bir diski birden fazla parçaya mı böldünüz? Genişletmek için tıkla... Önceden bölünmüştü. Normal bir şekilde kullanırken birden kullanmamaya başladım.