Barracuda'nın nesi var hocam? Ben kullanıyorum 2TB lık modelini bir sıkıntı yaşamadım.Önerilecek 2 model aşağı yukarı belli;
![]()
Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.326,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Barracuda tercih etmenizi önermem.![]()
Toshiba 3.5" 1 TB P300 HDWD110UZSVA SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Toshiba 3.5" 1 TB P300 HDWD110UZSVA SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Toshiba 3.5" 1 TB P300 HDWD110UZSVA SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk özelliklerini incele, 1.326,87 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@PossibleTurco burada detaylıca anlatmış;Barracuda'nın nesi var hocam? Ben kullanıyorum 2TB lık modelini bir sıkıntı yaşamadım.
Bunun dışında HDD mi alınır hocam?
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Edit; SSD yazmışım ;d
Hocam WD Blue alabilirsiniz.500 GB olanı var pek memnun değilim ama kötüde değil.
Bunun dışında SSD mi alınır hocam?
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
WD Blue'da alabilirsiniz dedim hocam.Sizi buraya alalım. Bu disk en son tercih edilmesi gereken disklerden. WD Blue ve Toshiba P300 gibi kat kat daha iyi HDD'ler varken Barracuda alınmaz. Kronik sorunlu denebilecek düzeyde bir HDD.Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net
Yine de sizden sonra birisinin Barracuda önermesi ihtimaline karşı uyarayım hocam.WD Blue'da alabilirsiniz dedim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.