HDD okuma ve yazma hızı çok düşük

Hocam bence problem bu kutuda. SATA 2 bile olsa doğru testi. 3Gb/s ile alabiliriz. Bence bu disk 70 -80 arasında hızlara sahip.

Hocam bence problem bu kutuda. SATA 2 bile olsa doğru testi. 3Gb/s ile alabiliriz. Bence bu disk 70 -80 arasında hızlara sahip.
Bu diski bu kutuda sadece depolama amaçlı kullanmayı planlıyorum. Laptopa yeni 1TB HDD almayı planlıyorum. Bu şekilde sıkıntı çıkartmaz değil mi?

Yok hocam. Kullanabilirsiniz.

ChipGenius ile diskin USB arabirimini kontrol eder misiniz? USB 2.1 olduğunu tahmin ediyorum. Bu şekilde kullanımın diski güvenli çıkar yaparak söktüğünüz sürece zararı olmayacaktır.
Screenshot_3.png

Söylediğiniz programda çıkan sonuç bu.

Son düzenleme:
Benim SATA 3'e takılı WD 1TB diskim de bad sector yok, her şey ok durumun da. Ancak cihazımın yaptığım hız testlerin de okuma hızım yazma hızıma göre oldukça yavaş. 15 ile 50 arasında test sonucu çıkıyor ve ekseri 25 - 30 gibi okuma hızı alıyorum. Yazma hızım 100'ün üzerin de, sorun nerede olabilir acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı