HDD okuma yazma hızları normal mi?

Kasatra

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX 1650 Super, Ryzen 3 3100 işlemcim var. 120 GB SSD'im var Windows için epeydir PC'yi kullanıyorum. Ama artık oyunlarda 1 TB HDD ile drop yemeye başladım. Spider-Man 2'de dehşet drop yiyordum ama o oyun için çok normal. AC Odyssey oynadım onda da drop yemeye başladım. Daha önceden drop yemiyordum çünkü bu oyunda. Sizce normal mi HDD oranı?

Dosya Ekleri

• IMG_0585.jpeg
    IMG_0585.jpeg
    179 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar GTX 1650 Super, Ryzen 3 3100 işlemcim var. 120 GB SSD'im var Windows için epeydir PC'yi kullanıyorum. Ama artık oyunlarda 1 TB HDD ile drop yemeye başladım. Spider-Man 2'de dehşet drop yiyordum ama o oyun için çok normal. AC Odyssey oynadım onda da drop yemeye başladım. Daha önceden drop yemiyordum çünkü bu oyunda. Sizce normal mi HDD oranı?

Okuma ve yazma hızları normal hocam bir de sağlığına bakın.

Okuma ve yazma hızları normal hocam bir de sağlığına bakın.

Yaklaşık 4 buçuk yıldır kullanıyorjm SSD'ye neredeyse hiçbir şey de indirmedim saülığı çok çabuk azalmış enteresan HDD de gayet iyi gibi hocam.

Hdd ve ssd verileri

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    281,1 KB · Görüntüleme: 20
  • image.jpg
    image.jpg
    260,4 KB · Görüntüleme: 25
  • image.jpg
    image.jpg
    251,7 KB · Görüntüleme: 24
Yaklaşık 4 buçuk yıldır kullanıyorjm SSD'ye neredeyse hiçbir şey de indirmedim saülığı çok çabuk azalmış enteresan HDD de gayet iyi gibi hocam.

HDD ve SSD verileri.

O sağlık yazma miktarına göre veriliyor. Diskte sıkıntı yok. Oyun SSD'ye mi kurulu hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı