HDD oyunlarda drop yaratır mı?

Sarp nikilsin

Centipat
RAM yükseltsek sorun olur mu? Bir daha SSD'yle uğraşmak istemiyorum, siz uğraşmam gerekip gerekmedigini soyler misiniz?

RAM yükseltsek sorun olur mu? Bir daha SSD'yle uğraşmak istemiyorum, siz uğraşmam gerekip gerekmedigini soyler misiniz?

Bozuksa ani donmalar yaratması mümkün. Bir arkadaşım GTX1050 Ti kullanmasına rağmen CS:GO'da ani donmalar yaşıyordu. Harddiski değiştirerek çözdü bu sorunu. Tabi herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Bende ani donmalar yaşıyordum SSD'ye geçtim hala yaşıyorum

6 yıldır kullandığım leptop hdd 5400 rpm ve hatta uyarı veriyor ama cod ww2 oynuyorum hic bir drop yok

Ben pek anlamadım: Ram yetersiz ve yükseltmek istiyorsunuz ama ram sorununu çözünce HDD sorun yaratır mı, diye soruyorsunuz? Yoksa elinizde mevcut disk sorun yaratıyor tekrar SSD almak yerine HDD alsam sorun yaratır mı, diye soruyorsunuz? Gerçi her halükarda eğer disk de bir sorun (hasar, eskime vs.) yoksa ve ön belleği makul yeterlilikte ise disk sorun çıkarmayacaktır. (Ben harici HDD kullanıyorum o bile sorun yaşatmıyor. )

Eh
Henuz almadım alacağım laptopta hdd 1tb var 6 gb ram var ozellikleri oyun için makul durumda drop yeme riskim varmı ssd alımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…