HDD Raw formatında kurmak

fuguney

Decapat
Dizüstü bilgisayarım yavaşladığı için SSD aldım ve HDD'yi çıkartıp yerine SSD taktım.
Sonra CD ROM'u söküp yerine aparatla önceki HDD mi taktım 1 TB'lık.
Sorun şu bilgisayarım HDD'yi görüyor fakat raw formatında içinde önemli bir şey yok sadece bu HDD'mi kullanmak istiyorum. Çünkü ona güvenerek 120 GB SSD aldım. 1 gündür araştırıyorum CMD'den denedim mini tooldan denedim sonuç hüsran bana yardım edebilir misiniz lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizüstü bilgisayarım yavaşladığı için SSD aldım ve HDD'yi çıkartıp yerine SSD taktım.
Sonra CD ROM'u söküp yerine aparatla önceki HDD mi taktım 1 TB'lık.
Sorun şu bilgisayarım HDD'yi görüyor fakat raw formatında içinde önemli bir şey yok sadece bu HDD'mi kullanmak istiyorum. Çünkü ona güvenerek 120 GB SSD aldım. 1 gündür araştırıyorum CMD'den denedim mini tooldan denedim sonuç hüsran bana yardım edebilir misiniz lütfen.
Hafif bir Linux dağıtımını USB belleğinize yazdırın. Dağıtımın içindeki partisyon yazılımı diskinizin formatlanmasını sağlar. Bu konuda @cengover_ekin , @Dengesiz Kokarca ve @Ram_kafasi adlı ustalar size daha yardımcı olur. Bundan önce “MiniTool partition tool”’un format seçeneğini deneyin derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı