HDD RAW oldu

Hocam format kısmına geldiğimizde 0 percent complated yazdı kaldı.

Bakın size dikkatli bir şekilde okuyun diyorum siz ise gidip bilgisayar hard diskini silmeye çalışıyorsunuz. RAW olan disk 232 GB olan disk ise select disk 1 yazıcaksın. Bu işlemin diski sildiğini bilmeni isterim.

Hocam yargısız infaz yapmayalım. Disk 1 290 GB ve benim HDD disk 0 var bir de oda 931 GB o PC'nin içindeki yani doğru olanı seçtim.

Hocam yargısız infaz yapmayalım. Disk 1 290 GB ve benim HDD disk 0 var bir de oda 931 GB o PC'nin içindeki yani doğru olanı seçtim.
Özür diliyorum konudaki diğer arkadaşın resmiyle karıştırmışım. Eğer doğru diski seçtiysen format kısmına geldiysen tamamdır. İşlem biraz uzun sürebilir.

Dostum benim mevzu bitsin sonra yardım istersin. Konuyu işgal etmenin anlamı yok.
Özür diliyorum konudaki diğer arkadaşın resmiyle karıştırmışım. Eğer doğru diski seçtiysen format kısmına geldiysen tamamdır. İşlem biraz uzun sürebilir.

Hocam bekleyeceğimizden emin misiniz complated falan yazıyor böyle kaldı.
@BlackBurn
hocam şimdi 1 percent complated olsu nereye kadar gidecek bu?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    7,3 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…