Rehber HDD Regenerator ile Bad Sector Düzeltme

Bunu nasıl yapacağım yardım eder misin?
Diski tamamen temizleyip yeniden formatlayın. Yeni disk alanı için, kaç GB ise 1024 ile çarpman gerekli.

Mesela 72 GB boş alan açmak için 1024 ile 72'yi çarpacaksın. Çıkan değeri yazıp bivimlendireceksin. Bu yeni disk bozuk alanlı. Bu yüzden RAW olacak. RAW'da okunmayan demek.

Low Level format olur mu?

Ben kullandığım HDD'ye Low Level format attım ilk 19 satırda bad sector çıkıyordu formattan sonra sadece ilk satırda 1 bad sector çıkıyor düzelmiş midir? Kullanmaya başlayabilir miyim?
Normalde tamamen gitmeleri gerekirdi. Diskin yedek sektörleri bitmiş olabilir.1 taneden sorun olmaz.

Diskin durumu iyi gözüküyor okuma hataları dışında ama neden yüzey testinde sorun çıkıyor onu anlamadım.

Diskin durumu iyi gözüküyor okuma hataları dışında ama neden yüzey testinde sorun çıkıyor onu anlamadım.

Bu diski 0 yeni almıştım ona rağmen o testte ilk 19 satırda bad sectorler çıkıyordu. Birkaç oyun atmıştım içine onları da geri aldım fakat yere ihtiyacım oluyor üzerine düşmek istedim son aralar bilmiyorum neden böyle olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…