Rehber HDD Regenerator ile Bad Sector Düzeltme

Cevap soruda gizli, sen full olanı bulamadın. Gerçek full'ü bulman lazım veya 58 dolar dökülmen lazım. Yabancı torrent sitelerinde varmış bana da bir arkadaş söyledi.

Cevap soruda gizli, sen Full olanı bulamadın. Gerçek Full'ü bulman lazım veya 58 dolar dökülmen lazım. Yabancı Torrent sitelerinde varmış bana da bir arkadaş söyledi.

Hocam konuyu hortlatacağım biraz kusra bakmayın ama bir şey soracağım?

Hocam yukarıdaki ss Regenerator önce aldığım ss dediğiniz gibi taramaya soktum sorunun düzelmesi için ama düzelmedi ayrıca sorun Regeneratorda gözükmüyor.Sorunda hala devam ediyor steamden hala disk yazma hatası sorunu alıyorum saçma sapan işler delirdim vallahi.Başka denemem gereken birşey var mı?

bu işlemden sonra programın arkaplanda açık kalması gerekiyor mu? Yani Bad sectorlerin kapalı olarak kalabilmesi için her zaman arkaplanda çalışmasına gerek var mı?

HDD Regenerator'u Windows 11 için crackleyemedim. Nasıl HDD'yi kurtarabilirim ? HDD durumum bu şekilde:

Dosya Ekleri

• 26-Aralýk-2022_11-02.png
    52,4 KB · Görüntüleme: 102

Kardeşim anlatmışsın da hiçbir şey anlamadım. Şu an benim diskimden 140 GB'lık alan silinmesi lazım bana 100 GB kalması lazım. Disk yönetiminden nasıl yapacağım onu anlatmamışsın. Sağ tık biçimlendir desem hepsini biçimlendirecek o 140 GB'lık alanı nasıl biçimlendireceğim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…