HDD sabitlenmezse sorun olur mu?

VbenZ

Hectopat
Yer
LosSantos
Daha fazla  
Kasamın arkasına ilk defa depolama taktım ve kızak yoktu, ayrıca sadece bir tarafı vidalayabildim ve HDD'yi kasaya yamuk şekilde (sabitlenmeyen kısmı kasaya temas ediyor) taktım, bu herhangi bir sorun yaratır mı? Kasayı nasıl tasarlamışlar anlamadım, tornavidanın ucu bile sığmayacaktı neredeyse.

Hayır olmaz fakat harddisk yük altındayken hızlı çalıştığında titrese biraz ses yapar o kadar.

HDD'lerin içerisinde sürekli dönen diskler bulunur. Hassas bir parçadır. Kasaya koyacaksan bile daha sonra kasayı fazla kımıldatma. HDD sabit kalsın.

Hayır olmaz fakat harddisk yük altındayken hızlı çalıştığında titrese biraz ses yapar o kadar.
Bayadır SSD kullanıyorum şuan HDD'yi takınca masada çok hafif bir titreşim hissettim bu bir sorun mu?

HDD'lerin içerisinde sürekli dönen diskler bulunur. Hassas bir parçadır. Kasaya koyacaksan bile daha sonra kasayı fazla kımıldatma. HDD sabit kalsın.
HDD çalışmıyorken kasa kıpırdarsa sorun olur mu?

Bayadır SSD kullanıyorum şuan HDD'yi takınca masada çok hafif bir titreşim hissettim bu bir sorun mu?

Hayır fakat masaya herhangi bir darbe filan uygulamayın.

Olmaz.
Hayır fakat masaya herhangi bir darbe filan uygulamayın.
Harddisklerin içinde mekanik dönen cd benzeri bir disk vardır ve verilir ona yazılır eğer çalışırken kasaya yada masaya sertçe bir darbe uygularsanız o zaman sorun olur onun dışında normal kullanırken sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…