Crystal Disk İnfo ne diyor?
HD Tune benim SSD'i sorunsuz gösterse de Disk Info %91 diyordu.
Crystal Disk Info her zaman doğruyu göstermiyor. Technopat Samsung SSD videosunda Crystal kötü derken Samsung'un kendi SSD programi iyi diyordu.Crystal Disk İnfo ne diyor?
Evet ama bazen de tam tersi oluyor.Crystal Disk Info her zaman doğruyu göstermiyor. Technopat Samsung SSD videosunda Crystal kötü derken Samsung'un kendi SSD programi iyi diyordu.
Son attığı görselde Crystal Disk Mark var konu içeriğinde.Evet ama bazen de tam tersi oluyor.
Bakmaktan zarar gelmez değil mi?![]()
Crystal Disk İnfo bazen sorunlu gösteriyor. Doğru sonuç almak için elimde bulunan her programın görüntüsünü attım.Crystal Disk İnfo ne diyor?
Ben baktığım zaman "İyi" diyor. Sağlık durumunun yüzde kaç olduğuna nasıl bakabilirim?Crystal Disk İnfo ne diyor?
Ben bozulurlar demedimki bozulabilirler dedim. Bu kadar emin olmayın bozulma ihtimalleri var.Isınınca sektörler bozulmaz
Böyle durumlarda diskin kendisi bozulabilir sektörler bozulmayabilir.belki elektrik kesilmesi güç kaynağının düzensiz güç vermesi
İnternette gezinirken birden düştü.Error scan bittikten sonra Cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp chkdsk komutunu uygular mısınız?
Diskin sağlığı birden mi düştü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.