JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 15 Aralık 2020 #21 Crystal Disk İnfo ne diyor? HD Tune benim SSD'i sorunsuz gösterse de Disk Info %91 diyordu.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #22 JATDAV dedi: Crystal Disk İnfo ne diyor? HD Tune benim SSD'i sorunsuz gösterse de Disk Info %91 diyordu. Genişletmek için tıkla... Crystal Disk Info her zaman doğruyu göstermiyor. Technopat Samsung SSD videosunda Crystal kötü derken Samsung'un kendi SSD programi iyi diyordu.
JATDAV dedi: Crystal Disk İnfo ne diyor? HD Tune benim SSD'i sorunsuz gösterse de Disk Info %91 diyordu. Genişletmek için tıkla... Crystal Disk Info her zaman doğruyu göstermiyor. Technopat Samsung SSD videosunda Crystal kötü derken Samsung'un kendi SSD programi iyi diyordu.
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 15 Aralık 2020 #23 BerkayZ87 dedi: Crystal Disk Info her zaman doğruyu göstermiyor. Technopat Samsung SSD videosunda Crystal kötü derken Samsung'un kendi SSD programi iyi diyordu. Genişletmek için tıkla... Evet ama bazen de tam tersi oluyor. Bakmaktan zarar gelmez değil mi?
BerkayZ87 dedi: Crystal Disk Info her zaman doğruyu göstermiyor. Technopat Samsung SSD videosunda Crystal kötü derken Samsung'un kendi SSD programi iyi diyordu. Genişletmek için tıkla... Evet ama bazen de tam tersi oluyor. Bakmaktan zarar gelmez değil mi?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #24 JATDAV dedi: Evet ama bazen de tam tersi oluyor. Bakmaktan zarar gelmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Son attığı görselde Crystal Disk Mark var konu içeriğinde.
JATDAV dedi: Evet ama bazen de tam tersi oluyor. Bakmaktan zarar gelmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Son attığı görselde Crystal Disk Mark var konu içeriğinde.
Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 15 Aralık 2020 #25 JATDAV dedi: Crystal Disk İnfo ne diyor? HD Tune benim SSD'i sorunsuz gösterse de Disk Info %91 diyordu. Genişletmek için tıkla... Crystal Disk İnfo bazen sorunlu gösteriyor. Doğru sonuç almak için elimde bulunan her programın görüntüsünü attım.
JATDAV dedi: Crystal Disk İnfo ne diyor? HD Tune benim SSD'i sorunsuz gösterse de Disk Info %91 diyordu. Genişletmek için tıkla... Crystal Disk İnfo bazen sorunlu gösteriyor. Doğru sonuç almak için elimde bulunan her programın görüntüsünü attım.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 15 Aralık 2020 #26 JATDAV dedi: Crystal Disk İnfo ne diyor? HD Tune benim SSD'i sorunsuz gösterse de Disk Info %91 diyordu. Genişletmek için tıkla... Ben baktığım zaman "İyi" diyor. Sağlık durumunun yüzde kaç olduğuna nasıl bakabilirim?
JATDAV dedi: Crystal Disk İnfo ne diyor? HD Tune benim SSD'i sorunsuz gösterse de Disk Info %91 diyordu. Genişletmek için tıkla... Ben baktığım zaman "İyi" diyor. Sağlık durumunun yüzde kaç olduğuna nasıl bakabilirim?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #27 avis1 dedi: Isınınca sektörler bozulmaz Genişletmek için tıkla... Ben bozulurlar demedimki bozulabilirler dedim. Bu kadar emin olmayın bozulma ihtimalleri var. avis1 dedi: belki elektrik kesilmesi güç kaynağının düzensiz güç vermesi Genişletmek için tıkla... Böyle durumlarda diskin kendisi bozulabilir sektörler bozulmayabilir.
avis1 dedi: Isınınca sektörler bozulmaz Genişletmek için tıkla... Ben bozulurlar demedimki bozulabilirler dedim. Bu kadar emin olmayın bozulma ihtimalleri var. avis1 dedi: belki elektrik kesilmesi güç kaynağının düzensiz güç vermesi Genişletmek için tıkla... Böyle durumlarda diskin kendisi bozulabilir sektörler bozulmayabilir.
Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 15 Aralık 2020 #28 Galiba çok şanssız biriyim sağlık tekrar yüksek oranda düşmüş olarak gözüküyor.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #29 Error scan bittikten sonra Cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp chkdsk komutunu uygular mısınız? Diskin sağlığı birden mi düştü?
Error scan bittikten sonra Cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp chkdsk komutunu uygular mısınız? Diskin sağlığı birden mi düştü?
Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 15 Aralık 2020 #30 Assecreed dedi: Error scan bittikten sonra Cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp chkdsk komutunu uygular mısınız? Diskin sağlığı birden mi düştü? Genişletmek için tıkla... İnternette gezinirken birden düştü.
Assecreed dedi: Error scan bittikten sonra Cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp chkdsk komutunu uygular mısınız? Diskin sağlığı birden mi düştü? Genişletmek için tıkla... İnternette gezinirken birden düştü.