WxArTT
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i5 13400F, RTX4060 Ti 16GB, DDR5 16GB 5600mhz, ASUS H610M-K, 1TB Kioxia Exceria G3+Toshiba 480GB HDD
Görselleri ekledim bu hard diski bir cihazdan sökmüştüm aile fotoğrafları vb. verileri yedeklemek amaçlı kullanıyordum. Bugün sağlık testi yaptığımda 280 bozuk sektör gösterdi ancak sektör hata testi yağtığımda 2 saat sonunda hepsi sorunsuz gözüktü.(testi 3 kere tam versiyonda tekrarladım.)
İkinci sorum eğer bu hard diski kullanmam artık sakıncalı ise yeni bir disk almak istiyorum yine aile fotoğrafı vb. yedeklemek için. Sizce 128 GB'lık bir SATA SSD mi yoksa yine bir hard disk mi tercih etmeliyim ya da farklı bir alternatif öneriniz var mıdır?(Google Drive üzerinden zaten yedekledim ancak elimde bir fiziksel kopya daha bulunsum istiyorum.) (SSD alacak olursam şöyle bir model buldum ömür, dayanıklılık, kronik sorun vb. bir bilginiz var mıdır?)
İkinci sorum eğer bu hard diski kullanmam artık sakıncalı ise yeni bir disk almak istiyorum yine aile fotoğrafı vb. yedeklemek için. Sizce 128 GB'lık bir SATA SSD mi yoksa yine bir hard disk mi tercih etmeliyim ya da farklı bir alternatif öneriniz var mıdır?(Google Drive üzerinden zaten yedekledim ancak elimde bir fiziksel kopya daha bulunsum istiyorum.) (SSD alacak olursam şöyle bir model buldum ömür, dayanıklılık, kronik sorun vb. bir bilginiz var mıdır?)
Son düzenleyen: Moderatör: