HDD sağlığı %29

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HD Tune indir orada da aynıysa verileri yedekleyip, PC'den çıkarıp, hatıra olarak saklayın.

Veya da içini açıp inceleyebilir. Ben öyle yapıyorum ölü HDD'lere veya cihazlara. İçini açıp inceliyorum nasılmış diye. :)

Veya da içini açıp inceleyebilir. Ben öyle yapıyorum ölü HDD'lere veya cihazlara. İçini açıp inceliyorum nasılmış diye. :)

Eski Vestel tabletim yanımda olsaydı yapardım, tablet eskiydi, sanırsam v Tab 7010 modeldi.
1 gün dayandı.

hdtunepro1.png

Suan da tam tarama yapiyorum bu hizli tarama idi. Bu programda sarilara burunmus 😄 Valla gittigi yere kadar kullanirim. icinde onemli bilgi yok hepsi oyun gitse de bir sey olmaz 😁

Baska yapmami istediginiz bir sey var mi emin olmak icin?
hdtunepro2.png

Forumda Hard Disk Sentinel programinin lafi cok dondugu için indirip disk sagligina bakmak istedim ama gosterdigi degerleri gorunce cok sasirdim. HDD'min 110 gun omru kaldigini ve %29 saglik orani veriyor? Ne diyor bu program? Dedigi degerler gercek mi? HDD sorunsuz kullanıyorum bugune kadar hatayla hiç karsilasmadim. Bozuk sektor bile var diyor 58 tane. Sizce bu program dogru mu analiz ediyor yoksa uyduruyor mu?
Ekte goruntuleri biraktim. Yorumlarinizi bekliyorum. Meger diskler ruhunu teslim etmek uzereymis 😄

Eki Görüntüle 864642

Eki Görüntüle 864643
Kaç yıllık HDD tam olarak? Bir de tam modeli nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı