enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 28 Ekim 2020 #11 PanzerTR dedi: Ben mi körüm fotoğraf mı bulanık? Önerim çabuk veri kurtarma çalışmasını başlatın. Genişletmek için tıkla... Şimdi dikkat ettim de PhotoScape ile yapılmış gibi.
PanzerTR dedi: Ben mi körüm fotoğraf mı bulanık? Önerim çabuk veri kurtarma çalışmasını başlatın. Genişletmek için tıkla... Şimdi dikkat ettim de PhotoScape ile yapılmış gibi.
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #12 PanzerTR dedi: Ben mi körüm fotoğraf mı bulanık? Önerim çabuk veri kurtarma çalışmasını başlatın. Genişletmek için tıkla... O panikle hemen telefonu elime alıp çekmiştim enes.wtp dedi: Şimdi dikkat ettim de photoscape ile yapılmış gibi. Genişletmek için tıkla... Montaj yok zaten neden böyle bir montaj yapma gereği duyayım ki.
PanzerTR dedi: Ben mi körüm fotoğraf mı bulanık? Önerim çabuk veri kurtarma çalışmasını başlatın. Genişletmek için tıkla... O panikle hemen telefonu elime alıp çekmiştim enes.wtp dedi: Şimdi dikkat ettim de photoscape ile yapılmış gibi. Genişletmek için tıkla... Montaj yok zaten neden böyle bir montaj yapma gereği duyayım ki.
Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 3 Nisan 2025 #13 Rx 570 dedi: Gayet sağlıklı bir harddiskimin olduğunu düşünüyorum. Sizce? Genişletmek için tıkla... Monitörün üzerine ketçap dökülmüş. Geçmiş olsun, yeni ketçap alın.
Rx 570 dedi: Gayet sağlıklı bir harddiskimin olduğunu düşünüyorum. Sizce? Genişletmek için tıkla... Monitörün üzerine ketçap dökülmüş. Geçmiş olsun, yeni ketçap alın.