HDD sağlığını kontrol etme

Tada

Centipat
Arkadaşlar, bu değerler normal mi yoksa bir sorun teşkil eder mi? Ve random accses seceneğindeki start tuşuna bastığımda kasadan akıl almaz şekilde ses geliyor sanki HDD fırlayıp uçacakmış gibi.

Ekran görüntüsü 2020-09-15 022728.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-09-15 023031.png
    Ekran görüntüsü 2020-09-15 023031.png
    25 KB · Görüntüleme: 61
0A hatası sarı olan HDD'nin motoru ile alakalı bir durum 1 tane var sıkıntı çıkmaz.
C7 ise muhtemelen SATA kablosu veya SATA Port'undan dolayı veriyor. Sıkıntılı bir durum yok.

Ben HDD'nin kablosunu çıkarıp taktığımda ara sıra Windows'u algılamayıp format atmak zorunda kalıyorum. Bir daha olur diye çıkarmak istemiyorum pek.

Ben HDD'nin kablosunu çıkarıp taktığımda ara sıra Windows'u algılamayıp format atmak zorunda kalıyorum. Bir daha olur diye çıkarmak istemiyorum pek.
24925 paket hatası büyük bir problem yukarıda ilk mesajımda değerine bakmamıştım.
Kablonuzu değiştirmenizi veya değiştirmeden önce kullandığınız port yerine farklı bir SATA portuna takmanızı takmanızı ve tekrar kontrol etmenizi öneririm.

Kesin sonuç verirmi bilemem fakat sorun sata kablosunda ise harddiske zarar vermeden değiştirmenizi öneririm. En azından varsa DVD-ROM ile değiştirirseniz iyi olur.

Bir de error scan yapsanız?

Quick scan yaptığımda kırmızı çıkmıyor ama düzgün bir şekilde ilerlerken bir anda yavaşlıyor ve bir süre sonra düzeliyor.

24925 paket hatası büyük bir problem yukarıda ilk mesajımda değerine bakmamıştım.
Kablonuzu değiştirmenizi veya değiştirmeden önce kullandığınız port yerine farklı bir SATA portuna takmanızı takmanızı ve tekrar kontrol etmenizi öneririm.

Kabloyu çıkarıp taktım, port değiştirdim bir şey değişmedi. Kabloyu da değiştirdim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı