fatih h Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #11 Assecreed dedi: Hangi parametrede olduğu önemli. Genişletmek için tıkla... Bende de var 1 tane sarı {0B} calibration retry count.
Assecreed dedi: Hangi parametrede olduğu önemli. Genişletmek için tıkla... Bende de var 1 tane sarı {0B} calibration retry count.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #12 fatih h dedi: Bende de var 1 tane sarı {0B} Calibration Retry count. Genişletmek için tıkla... Data kısmında ne yazıyor?
fatih h dedi: Bende de var 1 tane sarı {0B} Calibration Retry count. Genişletmek için tıkla... Data kısmında ne yazıyor?
fatih h Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #13 Assecreed dedi: Data kısmında ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Data kısmı derken.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #14 744 yazan yerden söz ediyorum. fatih h dedi: Data kısmı derken? Genişletmek için tıkla... Bu parametreyi inceleyin Data kısmı artmaya devam ederse önemli verilerinizi bu diskte saklamayın.
744 yazan yerden söz ediyorum. fatih h dedi: Data kısmı derken? Genişletmek için tıkla... Bu parametreyi inceleyin Data kısmı artmaya devam ederse önemli verilerinizi bu diskte saklamayın.
fatih h Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #15 Assecreed dedi: 744 yazan yerden söz ediyorum. Bu parametreyi inceleyin data kısmı artmaya devam ederse önemli verilerinizi bu diskte saklamayın. Genişletmek için tıkla... Assecreed dedi: 744 yazan yerden söz ediyorum. Bu parametreyi inceleyin data kısmı artmaya devam ederse önemli verilerinizi bu diskte saklamayın. Genişletmek için tıkla... Data kısmında 744 yazıyor o artasa sıkıntılı mı oluyor.
Assecreed dedi: 744 yazan yerden söz ediyorum. Bu parametreyi inceleyin data kısmı artmaya devam ederse önemli verilerinizi bu diskte saklamayın. Genişletmek için tıkla... Assecreed dedi: 744 yazan yerden söz ediyorum. Bu parametreyi inceleyin data kısmı artmaya devam ederse önemli verilerinizi bu diskte saklamayın. Genişletmek için tıkla... Data kısmında 744 yazıyor o artasa sıkıntılı mı oluyor.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #16 fatih h dedi: Data kısmında 744 yazıyor o artasa sıkıntılı mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet sıkıntı oluyor.
fatih h dedi: Data kısmında 744 yazıyor o artasa sıkıntılı mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet sıkıntı oluyor.
fatih h Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #17 Assecreed dedi: Evet sıkıntı oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman ben diger HDD'ye yedekliyim ne olur ne olmaz.
Assecreed dedi: Evet sıkıntı oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman ben diger HDD'ye yedekliyim ne olur ne olmaz.
T TheImparator Femtopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #18 Assecreed dedi: Hangi parametrede olduğu önemli. Genişletmek için tıkla... Abi bende C4 C5 sarı ve C7 yeşil sorunlu mu?
Assecreed dedi: Hangi parametrede olduğu önemli. Genişletmek için tıkla... Abi bende C4 C5 sarı ve C7 yeşil sorunlu mu?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #19 TheImparator dedi: Abi bende C4 C5 sarı ve C7 yeşil sorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Bu parametrelerin Data kısmında ne yazıyor? Resim atsanız daha iyi olur.
TheImparator dedi: Abi bende C4 C5 sarı ve C7 yeşil sorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Bu parametrelerin Data kısmında ne yazıyor? Resim atsanız daha iyi olur.
TR1903 Decapat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 62 Yer Instagram Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş gezenin Boş kalfası 27 Ocak 2021 #20 bende hiç birinde renk çıkmadı beklemem mi lazım yoksa hepsi normal mi?