Çözüldü HDD sentinel sonrası HDD'de simge gözüktü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Harddisk sentinel yükledim sağlığı da performansı da 100 ama bu bilgisayara tıkladım orada değişik bir şey var o nedir ve nasıl gider? Yardım eder misiniz ve bu programı kullanmak zararlı mıdır?

1595843578339.png

Çözüm
Hard Disk Sentinel'in özelliği. Kapatmak için Hard Disk Sentinel'den Ayarlar>Disk Kontrol içerisinden "Windows Gezgini'nde disk simgelerini değiştir." tikini kaldırın.

12132131.PNG
Harddisk sentinel yükledim sağlığı da performansı da 100 ama bu bilgisayara tıkladım orada değişik bir şey var o nedir ve nasıl gider? Yardım eder misiniz ve bu programı kullanmak zararlı mıdır?

Eki Görüntüle 625139
Programı silersen gider. Bir sorun değil olması. Buradan da görebiliyorsun uygulamadaki gibi.

Artı -1 Eksi
Hard disk Sentinel'in özelliği. Kapatmak için hard disk Sentinel'den ayarlar>disk kontrol içerisinden "Windows gezgini'nde disk simgelerini değiştir." Tikini kaldırın.
Eki Görüntüle 625149
En iyi cevap güzelmiş gerçekten.

Çok teşekkür ederim sağ olun.
Sorunumu çözdüm herkese teşekkür ederim iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı