HDD sıfırlama ne zaman yapılmalı?

sugoma

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayara format atacağım. Fakat format attığım zaman hem SSD hem de HDD sıfırlansın istiyorum. İnternetten biraz araştırınca Low level format uygulamasıyla HDD tamamen sıfırlanıyormuş. Bu işlemi format atmadan önce mi yapmalıyım yoksa formattan sonra mı yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Format atarken biçimlendirme sırasında 2 diski de seçip biçimlendirebilirsiniz Low level format hakkında bilgim yok.

Format atarken biçimlendirme sırasında 2 diski de seçip biçimlendirebilirsiniz Low level format hakkında bilgim yok.
Evet hocam bende direkt low level formata dalınca biçimlendirme olayını unuttum konuyu açtıktan sonra aklıma geldi. Format ekranında biçimlendirme veya silme yapsam tamamen sıfırlanır değil mi?

Evet hocam bende direkt Low level formata dalınca biçimlendirme olayını unuttum konuyu açtıktan sonra aklıma geldi. Format ekranında biçimlendirme veya silme yapsam tamamen sıfırlanır değil mi?

Bildiğim kadarıyla evet kendimde öyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…