HDD sıfırlama

Nek0das

Centipat
Arkadaşlar selamlar öncelikle bayramınız mübarek olsun. Yaklaşık 1 ay önce bilgisayar topladım. İçinde SSD var. Bilerek HDD almadım. Bende HDD olduğu için ama. HDD'nin içi dolu Windows falan önemsiz şeyler var. Bunu nasıl sıfırlarım? Yani daha HDD takmadım ama nasıl içini sıfır fabrika çıkışlı hale getirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla reis kusura bakma şimdi o kablo fotoğrafta gösterdiğim benim eski pc den aldım şunu söylüyorum yeni pcmde ssd bağlı onun aynısı yeni pcde varmıdır başka yoksa o foto daki mi kullansam sıkıntı çıkmaz demi tekrar teşekkür ederim

Valla reis kusura bakma şimdi o kablo fotoğrafta gösterdiğim benim eski pc den aldım şunu söylüyorum yeni pcmde ssd bağlı onun aynısı yeni pcde varmıdır başka yoksa o foto daki mi kullansam sıkıntı çıkmaz demi tekrar teşekkür ederim
Fotoğraftakini kullanabilirsiniz. Ama eğer sadece tek bir ssd takılı ise anakartın kutusunda bu kablodan vardır.

Fotoğraftakini kullanabilirsiniz. Ama eğer sadece tek bir ssd takılı ise anakartın kutusunda bu kablodan vardır.

Beyler hallettim içinde win falan vardı ama diski biçimlendirdim şuan tamamen boş gözüküyo bide hdd yi taktıktan sonra pc yi açtığımda Bi 10 saniye geç açıldı Bi problem yoktur demi herkese teşekkürler en çok da KKA adamsın reis herkese hayırlı bayramlar

Dosya Ekleri

• 15903233720148619846435481565729.jpg
    15903233720148619846435481565729.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı