HDD Sıfırlamak

Dün yayınlanan videodaki SSD Secure Wipe işlemi gibi soruyorsun sanırım. Ben de merak etmiştim. Acaba yöneticilerimiz bu konuda bir video çekebilirler mi şayet böyle bir şey varsa? @Recep Baltaş @Ali Güngör

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde eski IDE girişine sahip bir HDD var. Windows çalışmaya başlayınca HDD kendini kapatıyor. Genelde bu hareketi yapmaya başlayan çoğu harddiskler bildiğim kadarıyla ömrünü tamamlıyor. Bu işlemi Windows üzerinden değilde BIOS üzerinden yapma şansım var mı?

Hocam HDD sistemdeki en iyi parça inanın. :) Pc çok eski ama ben bununla vakit geçirmek için uğraşıyorum. P4 1.6 Ghz işlemci, 768 Mb Ram, Agp slota sahip bir ''Mercury'' anakart vs... Sistem aşırı eski ben buna Win 8 felen denemek istiyorum yani. Kullanmak gibi bir niyetim yok. Vakit geçiriyorum kendisiyle. :)

Bu HDD hatalarla doluymuş anladığım kadarıyla. İşlem için benden yarım saat beklememi istiyor. Normal mi acaba bu süre?

10743439_946791112001765_1630021540_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı