HDD Sıfırlamak

Zaten işlem sırasında yaklaşık yarım saati uzun süredin sürekli %51'deydi. Harddisk %'lik takıldığı zamanlarda çıt çıt diye sürekli ses çıkarıp, bilye sesi gibi bir ses geliyordu. Ama işlem sırasında kendini hiç kapatmadı. Açıkçası şaşırdım. Şimdi sistemi açmak adına Xp deniyeceğim. Arkasından 7 veya 8 deniyeceğim, İşlemci 8.1'i desteklemedi., maalesef 8.1 deneyemeyeceğim.

Anakart ''Mercury pvm4 v3.0'' diye bir anakart. Sitesinden uygun ve son Bıos'u indirdim ancak atmak için Bıos'da geziniyorum atabileceğim bir yer bulamadım. Nasıl bir yol izleyebilirim bunun için?

Windows 7 yüklemeye çalıştım ve bu hatayı alıyorum daha usb'yi seçer seçmez. Baka pc'de hiç dosya eksik hatası vermeden kurulum başlıyor. Ve sadece Win 7'de değil, 8'de de bu hatayı veriyor. Zaten Windows üzerinden de kurdurmamıştı. HDD bozuk diye düşündüm, çıkararak kuruluma başlamaya çalıştım yine bu hatayı verdi. Galiba BIOS güncellemem lazım.

Fotoğraf-0063 (600 x 450).jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak sosyalde usb bootable yapmayı öğrenin. Yaptıktan sonra siteden indirdiğin rar içindeki 2 dosyayı usb bellek içine at.
Bıostan usb boot edip 98 ekranı geldiğinde şunu yaz;
AFU408 060905.rom /p /b /c eğer bu olmaz ise Afudos 060905.rom /p /b /c yaparsın.

________
Ayrıca İşletim sistemini yazdıramadığın için onu yazıor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı