Samed0303 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 473 Çözümler 2 1 Mayıs 2023 #1 PC mavi ekran vermişti, oradan sıfırlayım dedim. Sıfırlanma ekranında %69 takılı kaldı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2023
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 1 Mayıs 2023 #2 Ne kadardır böyle? Birkaç saat içinde ilerlemeye devam eder büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #3 Samed0303 dedi: PC mavi ekran vermişti, oradan sıfırlayım dedim. Sıfırlanma ekranında %69 takılı kaldı. Genişletmek için tıkla... Keşke USB üzerinden format atsaydınız. Biraz böyle kalabilir uzun kalırsa sıkıntı. Artı 0 Eksi
Samed0303 dedi: PC mavi ekran vermişti, oradan sıfırlayım dedim. Sıfırlanma ekranında %69 takılı kaldı. Genişletmek için tıkla... Keşke USB üzerinden format atsaydınız. Biraz böyle kalabilir uzun kalırsa sıkıntı.
KS KS Samed0303 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 473 Çözümler 2 1 Mayıs 2023 #4 Xevanior dedi: Ne kadardır böyle? Birkaç saat içinde ilerlemeye devam eder büyük ihtimalle.3 2 saat oldu Genişletmek için tıkla... LuNİZz 1989 dedi: Keşke USB üzerinden format atsaydınız. Biraz böyle kalabilir uzun kalırsa sıkıntı. Genişletmek için tıkla... 3 saat oldu mavi ekran hatası verdiğinden LuNİZz 1989 dedi: Keşke USB üzerinden format atsaydınız. Biraz böyle kalabilir uzun kalırsa sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Mavi ekram verdinsen o korkudan sıfırladım hemen eğer hayla devam ederse ne yapmma lazım Xevanior dedi: Ne kadardır böyle? Birkaç saat içinde ilerlemeye devam eder büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... 3 saat oldu korkuyom normalmi ki Artı 0 Eksi
Xevanior dedi: Ne kadardır böyle? Birkaç saat içinde ilerlemeye devam eder büyük ihtimalle.3 2 saat oldu Genişletmek için tıkla... LuNİZz 1989 dedi: Keşke USB üzerinden format atsaydınız. Biraz böyle kalabilir uzun kalırsa sıkıntı. Genişletmek için tıkla... 3 saat oldu mavi ekran hatası verdiğinden LuNİZz 1989 dedi: Keşke USB üzerinden format atsaydınız. Biraz böyle kalabilir uzun kalırsa sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Mavi ekram verdinsen o korkudan sıfırladım hemen eğer hayla devam ederse ne yapmma lazım Xevanior dedi: Ne kadardır böyle? Birkaç saat içinde ilerlemeye devam eder büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... 3 saat oldu korkuyom normalmi ki
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 1 Mayıs 2023 #5 Samed0303 dedi: 3 saat oldu mavi ekran hatası verdiğinden Mavi ekram verdinsen o korkudan sıfırladım hemen eğer hâlâ devam ederse ne yapmma lazım 3 saat oldu korkuyorum normal mi ki Genişletmek için tıkla... Gece açık bırakın, bir ilerleme olmazsa bilgisayarı tuşundan kapatıp USB ile temiz kurulum yapın. Artı 0 Eksi
Samed0303 dedi: 3 saat oldu mavi ekran hatası verdiğinden Mavi ekram verdinsen o korkudan sıfırladım hemen eğer hâlâ devam ederse ne yapmma lazım 3 saat oldu korkuyorum normal mi ki Genişletmek için tıkla... Gece açık bırakın, bir ilerleme olmazsa bilgisayarı tuşundan kapatıp USB ile temiz kurulum yapın.
KS KS Samed0303 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 473 Çözümler 2 1 Mayıs 2023 #6 Xevanior dedi: Gece açık bırakın, bir ilerleme olmazsa bilgisayarı tuşundan kapatıp USB ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum nasıl yapacam bıos tanmı? Xevanior dedi: Gece açık bırakın, bir ilerleme olmazsa bilgisayarı tuşundan kapatıp USB ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi mavi ekran aldımdan oldu temiz kurulum yapmak için hangi tuşlara basmam lazım usb okutacam ya Artı 0 Eksi
Xevanior dedi: Gece açık bırakın, bir ilerleme olmazsa bilgisayarı tuşundan kapatıp USB ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum nasıl yapacam bıos tanmı? Xevanior dedi: Gece açık bırakın, bir ilerleme olmazsa bilgisayarı tuşundan kapatıp USB ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi mavi ekran aldımdan oldu temiz kurulum yapmak için hangi tuşlara basmam lazım usb okutacam ya
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.338 Çözümler 9 1 Mayıs 2023 #7 Windows'un kendi sıfırlama aracı ile yaptıysan çok normal sabaha kadar sürer diye düşünüyorum temiz kurulum en iyisi olur. Artı 0 Eksi
Windows'un kendi sıfırlama aracı ile yaptıysan çok normal sabaha kadar sürer diye düşünüyorum temiz kurulum en iyisi olur.
KS KS Samed0303 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 473 Çözümler 2 1 Mayıs 2023 #8 fxtih dedi: Windows'un kendi sıfırlama aracı ile yaptıysan çok normal sabaha kadar sürer diye düşünüyorum temiz kurulum en iyisi olur. Genişletmek için tıkla... Ben mavi ekran almıştım kapatsam nr yapmam lazım Artı 0 Eksi
fxtih dedi: Windows'un kendi sıfırlama aracı ile yaptıysan çok normal sabaha kadar sürer diye düşünüyorum temiz kurulum en iyisi olur. Genişletmek için tıkla... Ben mavi ekran almıştım kapatsam nr yapmam lazım
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.338 Çözümler 9 1 Mayıs 2023 #9 Samed0303 dedi: Ben mavi ekran almıştım kapatsam nr yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Kapatma öyle kalsın sabah kalktığında zaten bitmiş olur. HDD kullandığın için bekletmesi normal, zaten Windows'un kendi sıfırlama aracı sıkıntılı ve çok bir etkisi yok. Artı 0 Eksi
Samed0303 dedi: Ben mavi ekran almıştım kapatsam nr yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Kapatma öyle kalsın sabah kalktığında zaten bitmiş olur. HDD kullandığın için bekletmesi normal, zaten Windows'un kendi sıfırlama aracı sıkıntılı ve çok bir etkisi yok.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 1 Mayıs 2023 #10 fxtih dedi: Kapatma öyle kalsın sabah kalktığında zaten bitmiş olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi büyük ihtimalle bitmiş olur, eğer bitmezse temiz kurulum için soracağınız soruları başka bir konu açıp sormalısınız. Artı 0 Eksi
fxtih dedi: Kapatma öyle kalsın sabah kalktığında zaten bitmiş olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi büyük ihtimalle bitmiş olur, eğer bitmezse temiz kurulum için soracağınız soruları başka bir konu açıp sormalısınız.