PC mavi ekran vermişti, oradan sıfırlayım dedim. Sıfırlanma ekranında %69 takılı kaldı.
Ne kadardır böyle? Birkaç saat içinde ilerlemeye devam eder büyük ihtimalle.3 2 saat oldu
3 saat oldu mavi ekran hatası verdiğindenKeşke USB üzerinden format atsaydınız. Biraz böyle kalabilir uzun kalırsa sıkıntı.
Mavi ekram verdinsen o korkudan sıfırladım hemen eğer hayla devam ederse ne yapmma lazımKeşke USB üzerinden format atsaydınız. Biraz böyle kalabilir uzun kalırsa sıkıntı.
3 saat oldu korkuyom normalmi kiNe kadardır böyle? Birkaç saat içinde ilerlemeye devam eder büyük ihtimalle.
3 saat oldu mavi ekran hatası verdiğinden
Mavi ekram verdinsen o korkudan sıfırladım hemen eğer hâlâ devam ederse ne yapmma lazım
3 saat oldu korkuyorum normal mi ki
Temiz kurulum nasıl yapacam bıos tanmı?Gece açık bırakın, bir ilerleme olmazsa bilgisayarı tuşundan kapatıp USB ile temiz kurulum yapın.
Ben şimdi mavi ekran aldımdan oldu temiz kurulum yapmak için hangi tuşlara basmam lazım usb okutacam yaGece açık bırakın, bir ilerleme olmazsa bilgisayarı tuşundan kapatıp USB ile temiz kurulum yapın.
Ben mavi ekran almıştım kapatsam nr yapmam lazımWindows'un kendi sıfırlama aracı ile yaptıysan çok normal sabaha kadar sürer diye düşünüyorum temiz kurulum en iyisi olur.
Kapatma öyle kalsın sabah kalktığında zaten bitmiş olur.Ben mavi ekran almıştım kapatsam nr yapmam lazım
Kapatma öyle kalsın sabah kalktığında zaten bitmiş olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.