HDD sistemde görünmüyor

Disk uçmuş galiba. Çünkü, eski bilgisayara taktığınız halde sistem diski ve işletim sistemini görmeyip, açılmamış. Hatanın Türkçesi, "Diskten önyükleme başarısız, sistem diskini takın ve enter tuşuna basın" demek.
Eski bilgisayarımda böyle bir güç kablosu var fakat yeni bilgisayarımda yok sanırım belki de güç kablosunu taktığını sanıyorum. 😂
 
Hayır, yeni bilgisayarda da olmak zorunda. :D Sata güç kablosu hocam, olmazsa ne SSD ne sabit disk çalışır. :D Tabii, disk çok eskidir, IDE kullanıyordur, o zaman Molex gerekir.
Cahilliğime verin hocam. Acaba kasanın arka kısmına koyulmuş bir kablo olabilir mi? Çünkü görünürde öyle bir kablo yok. 😁
 
Yanıtlarınız ve yardımlarınız çok teşekkür ederim. Son bir sorum olacaktı sizi de bıktırmak istemiyorum. Benim sistem şu an ssd ile çalışıyor ve Windows kurulu, diğer disktte de Windows kurulu bir sorun yaratır mı ikisini de bağlamam.
 
Hayır, yaratmaz. Sonuçta iki farklı diskte iki farklı işletim sistemi var. Tek diske bile 2 işletim sistemi kurabilirsiniz. Sürücüleri kurduktan sonra sorun olmaz. Yardım etmek için buradayız. ;)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı