HDD sonrası SSD'de hız kaybı

283764

Hectopat
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce laptopa HDD taktım, kullandığım SSD modeli SanDisk X600 128 GB M.2 SSD'si. Ama şu aralar nedense bilgisayar açılışta yavaşlama, dosya aktarımında 3.0 portunda olmasına rağmen flashda 3.0 destekli maximum aktarım hızı 5-6 MB arasında, ben de Crystal Disk Mark ile bir test yaptım SSD'ye, SanDisk'in sitesindeki okuma/yazma değerlerinden 250 MB/s daha düşük yani yarı yarıya bir kayıp yaşıyorum şu anda, nedeni ne olabilir acaba? Fikri veya çözüm önerisi olan var mı? SanDisk'in kendi programı ile de baktım, SSD %100 sağlık ve sorun yok olarak gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD i çıkartıp deneyin bence. Darboğaz yapıyor olabilir.
Dostum 11 ay sonra yanıt verdiğin için sağol ama alakası yokmuş. Şu anda 1800/600mb/s lık m2 taktım onda da aldığım Max hız 1100/500 e nedeni ise laptopun M2 girişinin max desteğinden dolayı. Şu anda laptop da 2 tane HDD var öyle düşün gine de fikrin için sağol

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı