agahaltun
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- ögrenci
Öncelikle merhaba. Benim bir sorunum var.Hp pavilion dv6 6c02et model numarali notebook pc bilgisayarim donmaya basladi.Garantisi doldu fakat ben yine servisine goturdum. İncelemeden sonra bana harddisk arizasi oldugu soylendi. Bilgisayari tamir ettirmeden aldim.Eve geldigimde test yaptim. Hd tune adli yazilimla ve bios tan hdd test bolumunden test ettim.bios ta pass yazisi geldi hd tune de de kirmizi bir yer olusmadi. Hp nin kendi test programini kullanarak 7 saatlik test yaptim ondada bir sorun cikmadi.Fakat bilgisayarimi actigimda zamani belli olmaksizin donmaya devam ediyor ve hic bir islem yapilmiyor gorev yoneticisi vs. Memtest86 ile boot edip test yaptim ramlarde de bir sorun cikmadi.Bilgisayarda crysis 3 call of duty mw3 oyunlarini hicbir sorun olmadan oynayabiliyorum saatlerce fakat choromu acip youtubeda video izlerken donuyo bazende bir dıtt sesi takili kaliyor.sizce hpnin soyledigi gibi hdd bozukmudur bir parcasinin bozuk oldugu belli fakat neresinde.Bu arada sistemi fotmatlayip tekrar windows 7 kurdum .