dual boot " olarak kullanmak için Kali Linux kurabilir miyim ?
büyük ihtimal yapmışsındır ama buraya yardım almak için gelenler için yapabilirsiniz biosdan hangisinden pc yi açmak istiyorsanız o diski yukarı çekersiniz yada bootu o diskle yaparsınızBiraz fantastik bir soru olacak, ama yine de bana lazım: Diyelim ki bir tane m2 SSD ye - C sürücüsü bu - programları ve Windowsu kurdum, sonra başka bir Sata SSD yi ikiye bölüp D ve E diye ayırdım. Ben bunlardan D sürücüsüne burada anlatılan gibi filmler, müzikler, dosyalar falan atsam; diğerine de "dual boot " olarak kullanmak için Kali Linux kurabilir miyim ? Ama sadece E sürücüsünde kalacak Kali işletim sistemi, kurulum sırasında Kali de bunları 2 ayrı disk olarak görüp seçmeme izin verir mi ? Yoksa tek disk olarak görüp öbürünü de haklar mı ? Cevaplarsanız sevinirim, bir sorun olacağını sanmıyorum ama bilene de sormak lazım![]()
linuxlu diskten açıcaksanız onu yukarı çekersinizbüyük ihtimal yapmışsındır ama buraya yardım almak için gelenler için yapabilirsiniz biosdan hangisinden pc yi açmak istiyorsanız o diski yukarı çekersiniz yada bootu o diskle yaparsınız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.