HDD takıldıktan sonra bilgisayardan sesler geliyor

Makaleler
3
Arkadaşlar şimdi ben sisteme HDD taktım. Lakin sistem açılırken biraz daha sesli çalışıyor ve kapanırken çıt ediyor. Ve sistemi kapattığım halde biraz daha ses gelmeye devam ediyor. Sorun nedir? Görüntü paylaşıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hard disk mekanik bir bileşen olduğu için sesli çalışması normal. Videoyu izlediğim kadarıyla diski okuyan kafa garaja oturuyor ve onun sesi geliyor. HDD takılı iken Hard Disk Sentinel programı ile sağlığına bakın diskin.

Arkadaşlar şimdi ben sisteme HDD taktım. Lakin sistem açılırken biraz daha sesli çalışıyor ve kapanırken çıt ediyor. Ve sistemi kapattığım halde biraz daha ses gelmeye devam ediyor. Sorun nedir? Görüntü paylaşıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam içinde dönen bir mekanizma var onun sesidir gayet normal.

HDD'yi çıkart ses kesiliyorsa HDD fanına değen bir kablo var gibi. Montaj yaptığın HDD'nin çevresine iyi bak herhangi bir kablo değiyor mu? Yoksa içinde bir parça değiyor olabilir. Fana bir şey çarpıyor yani.

Hocam fana kablo değse daha kulak tırmalayan ses çıkar.

Hard disk mekanik bir bileşen olduğu için sesli çalışması normal. Videoyu izlediğim kadarıyla diski okuyan kafa garaja oturuyor ve onun sesi geliyor. HDD takılı iken Hard Disk Sentinel programı ile sağlığına bakın diskin.
Hocam daha bugün geldi elime ama yine de bozuk geldi herhalde 😅.

Hocam daha bugün geldi elime ama yine de bozuk geldi herhalde 😅.

Hocam HDD sesi gayet normal geliyor.

Kod:
https://www.technopat.net/sosyal/indir/hard-disk-sentinel.267/

Dilerseniz programı indirip kontrol edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı