ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 14 Mart 2023 #1 Arkadaşlar yeni bir 500 GB HDD aldım taktım ve bip bip sesi geliyor sürekli ve PC açılmıyor. HDD arızali mi?
Arkadaşlar yeni bir 500 GB HDD aldım taktım ve bip bip sesi geliyor sürekli ve PC açılmıyor. HDD arızali mi?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 14 Mart 2023 #2 Silinen üye dedi: Arkadaşlar yeni bir 500 GB HDD aldım taktım ve bip bip sesi geliyor sürekli ve PC açılmıyor. HDD arızali mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda başka bir disk var mıydı? Yeni aldığınız diske Windows yüklediniz mi yoksa biosa bile girmiyor mu bilgisayar? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Arkadaşlar yeni bir 500 GB HDD aldım taktım ve bip bip sesi geliyor sürekli ve PC açılmıyor. HDD arızali mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda başka bir disk var mıydı? Yeni aldığınız diske Windows yüklediniz mi yoksa biosa bile girmiyor mu bilgisayar?
Buğra00 Centipat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #3 Silinen üye dedi: Arkadaşlar yeni bir 500 GB HDD aldım taktım ve bip bip sesi geliyor sürekli ve PC açılmıyor. HDD arızali mi? Genişletmek için tıkla... Bip sesi vermezi arızalı olduğunu gösterir hard disk sıfır mı ve eskiden bir disk var mıydı BIOS ekranına girmiyor mu? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Arkadaşlar yeni bir 500 GB HDD aldım taktım ve bip bip sesi geliyor sürekli ve PC açılmıyor. HDD arızali mi? Genişletmek için tıkla... Bip sesi vermezi arızalı olduğunu gösterir hard disk sıfır mı ve eskiden bir disk var mıydı BIOS ekranına girmiyor mu?
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 14 Mart 2023 #4 Boot menüsünü açın Windows'un kurulu olduğu diski öne alın. Artı 0 Eksi
KS KS ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 14 Mart 2023 #5 OnurOfc dedi: Bilgisayarda başka bir disk var mıydı? Yeni aldığınız diske Windows yüklediniz mi yoksa BIOS'a bile girmiyor mu bilgisayar? Genişletmek için tıkla... Vardı, yuklemedim BIOS'a giriyor Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: Bilgisayarda başka bir disk var mıydı? Yeni aldığınız diske Windows yüklediniz mi yoksa BIOS'a bile girmiyor mu bilgisayar? Genişletmek için tıkla... Vardı, yuklemedim BIOS'a giriyor