- Makaleler
- 18
Arkadaşlar, birazdan HDD takacağım. Ondan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldım sııfr hocam.HDD niz içinde işletim sistemi vs. bir şey yok değil mi?
Hocam sata kablosunun yanında böyle 8 tane igneli bir şey var o nedir ?Taktıktan sonra sistem otomatik görmezse bir şey yapman gerekir, yoksa yapmana gerek yok.
HDD'ye gelen 2 kablo vardır. Biri veri için diğeri güç sağlamak için.Hocam sata kablosunun yanında böyle 8 tane igneli bir şey var o nedir ?
Kabloları düzgün taktığın sürece bir problem çıkabileceğini zannetmiyorum. İçine işletim sistemi kurmayacaksan bir şey yapmana gerek yok.Arkadaşlar, birazdan HDD takacağım. Ondan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sağol dostum.O zman direk bolt on hocam tak kullan yani kolay gelsin.
Onun yanında da böyle iğneli bir şey var ilk defa gördüm.HDD'ye gelen 2 kablo vardır. Biri veri için diğeri güç sağlamak için.
Biri ufaktır biraz, diğeri biraz daha geniş.
Sanırım Master & Slave ayarları için olan yeri diyorsun. Onla pek işin yok boşver.Onun yanında da böyle iğneli bir şey var ilk defa gördüm.
Sanırım Master & slave ayarları için olan yeri diyorsun. Onla pek işin yok boş ver.
Eskiden HDD ve CDW çakıştığında kullanırdık. Bu ara pek işlevi yok gibi sanki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.