HDD takılma ve donma problemi

Amonyum

Hectopat
Sorunlarım şöyle; HDD'den kaynaklı olduğunu tahmin ettiğim zaman zaman takılmalar oluyordu format atınca bir süre geçiyordu. Böyle böyle 2 yıl kadar devam ettim neredeyse. 2 hafta önce bilgisayar tamamen dondu ve kapatmak zorunda kaldım kapattıktan sonra bilgisayar Windows'u görmüyordu, ben de yine format atayım dedim ama olmuyordu bu sefer. Sürekli format ekranına tekrar dönmeler, hata bildirileri vb görüyordum. Suç yine harddiskte sandım, gidip eski gibi harddisk buldum, onu taktım ve sorunsuz çalıştı. Zamanı geldi deyip yeni harddisk aldım ama yine aynı sorun, format olmuyor, bozuk harddiskten sürekli gelen ses yine geliyordu (sistemi boot ederken çıkan ses, her takılmada çıkıyordu). Anlam veremedim. Sorun sizce ne olabilir? Takılmaları biraz daha açmak istiyorum. Böyle ne zaman sistemi açmak için power tuşuna bassam bu sesi duyardım, bir süre sonra bu ses her takılmada çıkmaya başladı. Takılmalar da şöyle, ekran kilitleniyor anlık ama mouse imleci hareket edebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı