BIOS ekrani degil F1'den sonra karsima gelen ekran, HDD kurulum yapildimi bilmiyorum![]()
Fotoğrafı kalitesiz çekmeye çalış veya sitelerden dosya boyutunu düşürmeyi dene.Yüklenilen dosya boyutu nedeniyle sunucu tarafindan islenilmemektedir. Hata bu 1 tane normal gösel atamiyorum
Fotoğrafı kalitesiz çekmeye çalış veya sitelerden dosya boyutunu düşürmeyi dene.
Böyle bir ekran mı?Eki Görüntüle 2362308
Bu ekranda kalıyor.
Buna benzer ekran görseli paylastım.
+Up
Windows 10 kuruluymus sanirsam biostan 1. Siraya aldim hdd goruyor ama okumuyorBIOS ekranından 1TB HDD'nin 1.sırada olduğundan emin misin? Ayrıca Windows kurulu olduğundan emin misin? Bana Windows kurulu değil gibi geldi.
Sanırsamla olmaz bu işler dostum. Donanımsal sorun yoksa ki yoktur görüyorsa. Format at düzelir başka önerim yok.Windows 10 kuruluymus sanirsam biostan 1. Siraya aldim hdd goruyor ama okumuyor
Usb bios görmuyor bu seferSanırsamla olmaz bu işler dostum. Donanımsal sorun yoksa ki yoktur görüyorsa. Format at düzelir başka önerim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.