Tak, çalıştır, oyunlarını kur.Ben yeni 1 TB'lık bir hard disk almayı düşünüyorum, hard diski aldıktan sonra bir işlem gerekiyor mu ?yoksa direkt kasaya tak çalıştır yeterli mi?
Tamamdır, hatırlattığınız iyi oldu hasar olmuş mu bakmak gerek dediğiniz gibi, teşekkürler.Çok bir şey yapmanıza gerek yok, en fazla yazılımı var ise onu kurarsınız. Aslında Hard Disk Sentinel ve CrystalDiskMark ile kargo sırasında vs. hasar görmüş mü diye test edebilirsiniz.
Peki Harddisk ayırma işlemini nasıl yapacağım ayırma derken 500 GB 500 GB ayırma.Çok bir şey yapmanıza gerek yok, en fazla yazılımı var ise onu kurarsınız. Aslında Hard Disk Sentinel ve CrystalDiskMark ile kargo sırasında vs. hasar görmüş mü diye test edebilirsiniz.
Ne yalan söyleleyim bilmiyorum.Tamamdır, hatırlattığınız iyi oldu hasar olmuş mu bakmak gerek dediğiniz gibi, teşekkürler.
Peki Harddisk ayırma işlemini nasıl yapacağım ayırma derken 500 GB 500 GB ayırma.
Tamam, yine de teşekkürler.Ne yalan söyleleyim bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.