HDD taktıktan sonra ne yapılmalı?

Artex1551

Hectopat
Ben yeni 1 TB'lık bir hard disk almayı düşünüyorum, hard diski aldıktan sonra bir işlem gerekiyor mu ?yoksa direkt kasaya tak çalıştır yeterli mi?

Çok bir şey yapmanıza gerek yok, en fazla yazılımı var ise onu kurarsınız. Aslında Hard Disk Sentinel ve CrystalDiskMark ile kargo sırasında vs. hasar görmüş mü diye test edebilirsiniz.

Çok bir şey yapmanıza gerek yok, en fazla yazılımı var ise onu kurarsınız. Aslında Hard Disk Sentinel ve CrystalDiskMark ile kargo sırasında vs. hasar görmüş mü diye test edebilirsiniz.
Tamamdır, hatırlattığınız iyi oldu hasar olmuş mu bakmak gerek dediğiniz gibi, teşekkürler. 🙂
Peki Harddisk ayırma işlemini nasıl yapacağım ayırma derken 500 GB 500 GB ayırma.

Tamamdır, hatırlattığınız iyi oldu hasar olmuş mu bakmak gerek dediğiniz gibi, teşekkürler. 🙂

Peki Harddisk ayırma işlemini nasıl yapacağım ayırma derken 500 GB 500 GB ayırma.
Ne yalan söyleleyim bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı