HDD Tavsiyesi

FDzeus

Hectopat
Yer
Aydın
800-750 GB'lık film arşivim var ve bunlar taşınabilir harddiskte olduğu içün pek korumada olduğunu düşünmüyorum. Ayriyetten 150 GB'lık bir müzik arşivim var. Hepsini yedekleyeceğim. Ancak üzerine ekleneceklerde olacaktır.

Anakartım bu: GIGABYTE P31-ES3G.
SATA2 portları ve ayriyetten bir tane de SATA3 portu mevcut. 3.5" boyutlarında HDD'leri takabiliyorum kasaya. SATA3'te 750 GB'lık bir HDD var. Alacağım SATA3 HDD'yi, SATA2 porta bağlayacağım.

1 TB'ye yaklaşık olan dosyalarım için 2 TB'lik bir HDD'yi almayı düşünüyorum. Bildiğiniz gib 2013 Haziranı'ndayız ve dolar 1,9-2.0 aralarında, bu yüzden alacağım HDD'yi dolar düşeceği zaman alacağım. Bütçem 200-300 TL arası. Almak istediklerim bunlar:

1:
Western Digital Green WD20EZRX
Kapasite: 2 TB
Ara Birim: SATA III
Ön Bellek: 64 MB
Dönüş Hızı: IntelliPower
Boyut: 3.5"

2:
Western Digital Red NAS WD20EFRX
Kapasite: 2 TB,

3:
Western Digital Caviar Green WD20EARX

4:
Seagate Barracuda ST2000DM001
Dönüş Hızı: 7200 RPM

Son düzenleyen: Moderatör:
Depolama için Güvenlik disk modellerinden seçmelisin Seagate SV35 ve WD Green AV-GP anlattığın duruma 3Tb boyutlar biraz daha uygundur.
2Tb
VATAN COMPUTER - WD - 3.5" 2TB AV-GP Caviar Green Intellipower Sata 2.0 64MB Cache Harddisk - Dahili Harddisk
VATAN COMPUTER - SEAGATE - 3.5" 2TB SV35 G

3Tb
VATAN COMPUTER - SEAGATE - 3.5" 3TB SV35 G

VATAN COMPUTER - WD - 3.5" 3TB AV-GP Caviar Green Intellipower Sata 2.0 64MB Cache Harddisk - Dahili Harddisk

WD normal Depolama diski Green serii 2tb
http://www.vatanbilgisayar.com/Dahi...power-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=56654

WD disk seriilerine genel bakış Teknoseyir :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı