HDD Test Sonucum Normal Mi?

ShaveThroughh

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, Harddisk test sonucunu sizinle paylaşmak istedim. Sizce çok mu kötü? Oyunlardaki anlık FPS düşüşleri bu yüzden mi?

Dosya Ekleri

• HDD.png
    HDD.png
    26,9 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Disk ile ilgili detaylı bilgi verin. 5400 RPM bir disk ise normal ancak 7200 RPM ise bunlar düşük değerler. Ayrıca diskin sağlık verileri bize daha iyi fikir verir. Disk sağlıklıysa yüksek performans verir.

Disk ile ilgili detaylı bilgi verin. 5400 RPM bir disk ise normal ancak 7200 RPM ise bunlar düşük değerler. Ayrıca diskin sağlık verileri bize daha iyi fikir verir. Disk sağlıklıysa yüksek performans verir.
evet 5400 RPM biraz rahatsız eden türden bir HDD yani oyunlarda anlık fps düşüşü yaşatıyor bana
7200RPM olmasına rağmen anlık donmalar yaşatıyor veya haritanın geç yüklenmesi gibi sorunlarla karşılaşıyorsanız farklı bir sebepten olabilir. 7200RPM diskler normal şartlarda bu tarz donmaları yaşatmaz.
5400 RPM ve herhangi bir oyunda(eski veya yeni) anlık fps düşüşleri,haritaların geç yüklenmesi,anlık donmalar yaşanabiliyor.

Bad Sector testi yapabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hemen deniyorum
Bad Sector testi yapabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonuçlar bunlar

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    85,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 2.png
    2.png
    50,3 KB · Görüntüleme: 55
  • 3.png
    3.png
    80,2 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı