Kasamdaki hard disk ışığı kırmızı yanıyor. Son birkaç haftadır oyun oynarken garip bir şekilde bir anda oyundan atıyor. Kendiliğinden masaüstü ve görev çubuğu yenileniyor. Dayanamadım araştırdım ama pek anladığım işler değil. HD Tune'da 2-3 kere error scan test yaptım; birincisinde HDD'nin neredeyse yarısı kırmızı yanıyordu ama SSD'de bir problem yoktu, ikincisinde ikisi de tamamen yeşil. Hard Disk Sentinel'de baktığımda SSD sağlığı %45 görünüyor. İkisinin de bütün ekran görüntülerini bırakıyorum. Oyunlar açılmıyor ne problem var bilen bir arkadaşımız yardım ederse çok sevinirim.
Düzeltme: HD Tune'da bir kere daha error scan yaptım ve yine HDD'nin yarısı kırmızı yanıyor. Hangisinde sorun var hiç anlayamadım.
Not: Bazı dosyaları açmaya çalıştığımda "üzerinde çalışılıyor" ibaresi yazıyor ve öyle kalıyor.
Not 2: Ara ara kendiliğinden Yerel disk D açılıyor.
Düzeltme: HD Tune'da bir kere daha error scan yaptım ve yine HDD'nin yarısı kırmızı yanıyor. Hangisinde sorun var hiç anlayamadım.
Not: Bazı dosyaları açmaya çalıştığımda "üzerinde çalışılıyor" ibaresi yazıyor ve öyle kalıyor.
Not 2: Ara ara kendiliğinden Yerel disk D açılıyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: