HDD USB dönüştürücü alınır mı?

derstein

Centipat
Katılım
30 Ocak 2024
Mesajlar
333
Çözümler
1
Eski bilgisayarımdan kalan elimde bu HDD var, laptopa USB yoluyla takmak istiyorum, içinde verilerim var ve bazen lazım oluyor. USB dönüştürücüler işe yarar mı?
 
Eski bilgisayarımdan kalan elimde bu HDD var, laptopa USB yoluyla takmak istiyorum, içinde verilerim var ve bazen lazım oluyor. USB dönüştürücüler işe yarar mı?
Aşağıdaki linkte bulunanı veya benzer birşey alırsanız yıllarca işinize yarar.
Linkte bulunan ürünün resimlerini de inceleyiniz.
  • Ben hem eski 2,5 inch hem de 3,5 inch diskleri bu şekilde kullanıyorum. Aynı yuvaya takılabiliyorlar. USB bellek takıp çıkarmak kadar kolay. Tak-çıkar.
  • Extra olarak USB girişleri ve bazı modellerde kart okuyucu da oluyor.
 
Son düzenleme:
Teşekkürler, bazı yerlerde 3.5 inç hddler için güç yetersiz kalıyor deniyor emin olmak için sordum. Sata girişinden ayrı güç portuda var çünkü hdd üzerinde, attığım kablo iş görür o zaman.
Dur şimdi.
Güç meselesine girince iş biraz karıştı.
Linkte attığınız aparatta ikincil güç destek USB girişi olması güzel ama ayrı güç desteği olması ile aynı şey değil.
O aparat yine işinizi görecektir ama benim attığıma benzeyen, ayrı güç desteği olan daha makul fiyatlı bir seçenek var mı bakın. ( Ben de bir göz atacağım.)
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı