Aşağıdaki linkte bulunanı veya benzer birşey alırsanız yıllarca işinize yarar.Eski bilgisayarımdan kalan elimde bu HDD var, laptopa USB yoluyla takmak istiyorum, içinde verilerim var ve bazen lazım oluyor. USB dönüştürücüler işe yarar mı?
Hayır gerekmez. Linkte eklediğiniz gibi basit bir aparatla da işinizi çözebilirsiniz. Ben aynı anda 4 disk taktığım için...Bahsettiğim kablo https://app.hb.biz/keVmRGorORUd bu işe yaramaz mı arkadaşlar? İlla o tarz 1000 TL lik kutulardan mı almamız gerekecek?
Teşekkürler, bazı yerlerde 3.5 inç hddler için güç yetersiz kalıyor deniyor emin olmak için sordum. Sata girişinden ayrı güç portuda var çünkü hdd üzerinde, attığım kablo iş görür o zaman.Hayır gerekmez. Basit bir aparatla da işinizi çözebilirsiniz.
Dur şimdi.Teşekkürler, bazı yerlerde 3.5 inç hddler için güç yetersiz kalıyor deniyor emin olmak için sordum. Sata girişinden ayrı güç portuda var çünkü hdd üzerinde, attığım kablo iş görür o zaman.
Linkini eklemiş olduğunuz aparatın ek adaptörle çalışmaya uygun olmaması mümkün. Bilmiyorum çalışıyor da olabilir.Evet, bu aparatin yaninda 12v adaptörde almamiz gerekiyormuş durumu anladim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.