Mehmet Can Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 378 Çözümler 4 8 Mart 2022 #31 omersseven dedi: Hangi siteden indirebilirim. Genişletmek için tıkla... Google'a Windows 8.1 Single Language yazarak ISO dosyasını indirip flash belkekten temiz kurulum yapabilirsiniz.
omersseven dedi: Hangi siteden indirebilirim. Genişletmek için tıkla... Google'a Windows 8.1 Single Language yazarak ISO dosyasını indirip flash belkekten temiz kurulum yapabilirsiniz.
zuabo Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 180 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ||| 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐕𝐑𝟏𝟑𝟑𝟑𝐃𝟑𝐍𝟗/𝟒𝐆 𝟖𝐆𝐁 (𝟐𝐱𝟒) ||| 𝐆𝐀 𝐇𝟔𝟏𝐌 𝐒𝟏 ||| 𝐆𝐓 𝟏𝟎𝟑𝟎 𝐆𝐃𝐃𝐑𝟓 ||| 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥 𝐈𝟓 𝟐𝟒𝟎𝟎 ||| 𝐇𝐄𝐂 𝟑𝟎𝟎𝐕𝐆 𝟐𝐑𝐆 𝟑𝟎𝟎𝐖 𝐏𝐒𝐔 ||| 𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧 𝟐𝟒𝟎𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 ||| 𝐒𝐞𝐚𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐜𝐮𝐝𝐚 𝟕𝟐𝟎𝟎 𝐇𝐃𝐃 ||| Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #32 Mehmet Can dedi: HDD var ise Windows 8.1 Single Language. SSD var ise Windows 10 Home öneririm. Daha sonra 4 GB daha RAM eklersen daha rahat çalışır sistem. Genişletmek için tıkla... Aga konuyu hortlatmak istemem ama işlemciyi Q9400'e yukselttim RAM'i de 8'e yukselttim Windows 10 Home cicek gibi calisiyor şu an.
Mehmet Can dedi: HDD var ise Windows 8.1 Single Language. SSD var ise Windows 10 Home öneririm. Daha sonra 4 GB daha RAM eklersen daha rahat çalışır sistem. Genişletmek için tıkla... Aga konuyu hortlatmak istemem ama işlemciyi Q9400'e yukselttim RAM'i de 8'e yukselttim Windows 10 Home cicek gibi calisiyor şu an.
omersseven Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #33 zuabo dedi: Aga konuyu hortlatmak istemem ama işlemciyi Q9400'e yukselttim RAM'i de 8'e yukselttim Windows 10 Home cecek gibi calisiyor şu an. Genişletmek için tıkla... Hortlatın harbi sistem değiştim kanka şu an Win 15'te olsa sorun yok.
zuabo dedi: Aga konuyu hortlatmak istemem ama işlemciyi Q9400'e yukselttim RAM'i de 8'e yukselttim Windows 10 Home cecek gibi calisiyor şu an. Genişletmek için tıkla... Hortlatın harbi sistem değiştim kanka şu an Win 15'te olsa sorun yok.