senkes27
Picopat
700 MB bence gayet iyi bende 8.1 Single geçip bir test yapacağım umarım memnun kalırım.
Bu arada az önce yükledim boşta 1.5 GB yiyor bu tuhaf.
700 MB bence gayet iyi bende 8.1 Single geçip bir test yapacağım umarım memnun kalırım.
Bu arada az önce yükledim boşta 1.5 GB yiyor bu tuhaf.
AMD Radeon HD 5450 2 GB ekran akrtı.
İşlemci Pentium(r) Dual-Core CPU E6600 @ 3.06GHz 3.07 GHz.
Takılı RAM 4,00 GB.
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Buna hangi işletim sistemi gider?
Rehber: Eski Sistemlerde Windows 8.1 Çalıştırma+Optimizasyon
Windows 8.1 kuracaksan bunu uygula. GNU/Linux olarak Lubuntu, kde neon önerebilirim.
4 GB DDR3 1333MHz RAM ile Windows 8.1 Single Language kullanıyorum. Boşta 700 MB RAM harcıyor. Şaka gibi değil mi? XP gibi davranıyor mübarek. Ve neredeyse her forumda 4 GB RAM'in günümüz için yetmediğini söyleselerde, ( bunu ben de savunuyorum kısmen) inanın e spor oyunlarının genelini oynuyorum. Pub g Mobile emülaör, pub g Lite, Valorant, CS:GO, Fortnite, Zula gibi ve hiçbirinde 60'ın altına düşmedim RAM'den dolayı da herhangi bir FPS düşmesi yemedim. İsterseniz bunların hepsini fotoğraflayıp atabilirim size. Bunu anlatmamın amacı 4 GB RAM'in 2021 yılında halen yettiğini savunmak asla değil, ben yukarıda anlattığım olayları Windows 8.1 kullanırken sorunsuzca oynuyordum. Aynı sisteme Windows 10 Home kurduğumda boşta 2 GB 2.2 GB harcamaya başladı direkt ve saydığım oyunların çoğunda deli gibi FPS düşmesi yemeye başladım. Demem o ki HDD ve 4 GB RAM için kesinlikle Windows 8.1 Single Language.
hangi siteden indirebilirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.