HDD ve SSD'yi birleştirme

LSXyasin

Hectopat
Daha fazla  
Benim bir bilgisayarım var. Bilgisayarımdaki SSD’yi C diski yaptım. Fakat sadece SSD C diski için bana yeterli gelmiyor. Hem SSD’yi hem de HDD’yi nasıl C diski yaparım? Cevap yazarsanız sevinirim. İkisinin de C olmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulama kurulumunda C diski yerine başka bir bölümü seçip oraya kurabilirsiniz. Aynı şekilde indirdiğiniz her şeyi de başka bir bölümde depolayabilirsiniz.

Ben Discord'u D diskine yani HDD'ye nasıl kuracağım onu nasıl ayarlayacağız mesela Steam'de indireceğim oyunun yerini seçebiliyorum fakat diğerlerinde seçilmiyor bu sorunu nasıl halledebilirim?

Ben Discord'u D diskine yani HDD'ye nasıl kuracağım onu nasıl ayarlayacağız mesela Steam'de indireceğim oyunun yerini seçebiliyorum fakat diğerlerinde seçilmiyor bu sorunu nasıl halledebilirim?

İndirdiğin tarayıcıdan indirilenlere gir. Orada ayarlar olması lazım oradan yapabiliyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
AOMEI Partition assistant ile yapılabilir ben daha önce yaptım fakat SSD böldüğüm için sorun olmadı ama gene de bazı mavi ekran problemleri ile karşılaşmıştım diske sağ tıklayıp boş bölüm birleştirme kısmına tıklayın sonra uygula deyin mavi ekran almanız %70 falan dikkatli yapın işleminizi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı