SSD ve HDD birleştirme

MeraklıPCci

Hectopat
Yer
Siverek
Daha fazla  
Laptobuma SSD takmadan önce C diskinde hem 32 GB mSATA SSD hem de HDD vardı. Nasıl oluyor anlamadım ama 2'si bir arada toplamda 400 GB olarak gözüküyordu. Daha sonra laptopa 480 GB SSD alıp HDD ve mSATA SSD'yi çıkardım. SSD'yi bir süre kullandım ama arızalı olduğu için iade ettim. Daha sonra HDD ve mSATA SSD'yi laptopa takıp Win10 kurdum. Fakat şu an C diskinde sadece mSATA SSD var ve sisteme hiç bir şey kuramıyorum ve yükleyemiyorum. Bunu eski hale getirmem mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim görüşüm ssd ve hdd yi bir bölümde kullanmaman,mümkünse en az 120gb ssd alıp 32 gb lık ssd ile değiştirmen çünkü windows falan kurarsan yer kalmayabilir.dersen ki birlikte kullanmak istiyorum;
Disk yönetimi'ni açıp ,Ssd in üzerine sağ tıklayıp diski genişlet demen yeterli olucaktır diye düşünüyorum.
Nasıl performası var hdd&ssd nin aynı anda kullanınca?

Benim görüşüm ssd ve hdd yi bir bölümde kullanmaman,mümkünse en az 120gb ssd alıp 32 gb lık ssd ile değiştirmen çünkü windows falan kurarsan yer kalmayabilir.dersen ki birlikte kullanmak istiyorum;
Disk yönetimi'ni açıp ,Ssd in üzerine sağ tıklayıp diski genişlet demen yeterli olucaktır diye düşünüyorum.
Nasıl performası var hdd&ssd nin aynı anda kullanınca?
SSD'ye sağ tıkladığım zaman genişletme seçeneği kapalı şekilde
Performansına gelirsek normal bir SSD'den yavaş ama HDD'den hızlı zaten 32 gb sadece Windows'un hızlı açılmasını sağlıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00