HDD veya SSD önerisi

Bütçe
600
2. ellere pek güvenim yok reis ayrıca sahibinden de kargo yok sanırım.
Güvenilmeyecek bir yanı yok hocam açıkçası sonuçta komple bilgisayar olmadığı için hani bir yerinde anlayamayacağınız bir sorunu da olmuyor. Tek yapmanız gereken HDD sentinel indirtip orada herhangi bir hatası olup olmadığına bakmak.

Tamamdır kaydettim düşünmem gerekiyor sağ olun.

M.2 slotunz varsa arkadaşın dediğini alabilirsiniz.

Bana hangi slotum olduğunu nasıl anlayacağı mı söyler misiniz?

Masaüstü mü dizüstü mü?
M2'lerde masaüstü dizüstü olmuyor. Sadece slot farkları olabiliyor o da laptop yada masaüstü diye değil model farkından. Onu anakartınızdakine göre siz bakın.

M.2'lerde masaüstü dizüstü olmuyor. Sadece slot farkları olabiliyor o da laptop ya da masaüstü diye değil model farkından. Onu anakartınızdakine göre siz bakın.

Bu slot dedigimiz yer RAM takılan yer mi?

Arkadaşlar adamın anakartı çok eski M2 Slotu mevcut değil.

Hocam SSD bakınız düz anakartınızda M2 slotu mevcut değil. Şimdi siz depolama yani fotoğraf vs. yada oyun indirmek için mi kullacaksınız? Yani ek olarak bir SSD'nin yanında mı yoksa Direkt buna windows vs. mi kuracaksınız?

HDD'in yanına düşünüyordum fakat HDD'in ömrü bitmiş fotoğrafları flash belleğe aktaracağım basit Minecraft Zula gibi oyunlar için kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…