HDD veya SSD önerisi

Bütçe
600
2. ellere pek güvenim yok reis ayrıca sahibinden de kargo yok sanırım.
Güvenilmeyecek bir yanı yok hocam açıkçası sonuçta komple bilgisayar olmadığı için hani bir yerinde anlayamayacağınız bir sorunu da olmuyor. Tek yapmanız gereken HDD sentinel indirtip orada herhangi bir hatası olup olmadığına bakmak.

Güvenilmeyecek bir yanı yok hocam açıkçası sonuçta komple bilgisayar olmadığı için hani bir yerinde anlayamayacağınız bir sorunu da olmuyor. Tek yapmanız gereken HDD Sentinel indirtip orada herhangi bir hatası olup olmadığına bakmak.

Tamamdır kaydettim düşünmem gerekiyor sağ olun.

M.2 slotunz varsa arkadaşın dediğini alabilirsiniz.

Bana hangi slotum olduğunu nasıl anlayacağı mı söyler misiniz?

Hocam SSD bakınız düz anakartınızda M2 slotu mevcut değil. Şimdi siz depolama yani fotoğraf vs. yada oyun indirmek için mi kullacaksınız? Yani ek olarak bir SSD'nin yanında mı yoksa Direkt buna windows vs. mi kuracaksınız?

Hocam SSD bakınız düz anakartınızda M.2 slotu mevcut değil. Şimdi siz depolama yani fotoğraf vs. ya da oyun indirmek için mi kullacaksınız? Yani ek olarak bir SSD'nin yanında mı yoksa Direkt buna Windows vs. mi kuracaksınız?

HDD'in yanına düşünüyordum fakat HDD'in ömrü bitmiş fotoğrafları flash belleğe aktaracağım basit Minecraft Zula gibi oyunlar için kullanacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı