HDD vs. SSD vs. Harici Disk vs. USB

Makaleler
49
Merhaba,

Ben bilgisayarımın RAM'ini 4 yapacağım. Ben HDD vs SSD vs haricî disk vs USB bellek. Bunlardan bir tanesini depolama yapmak istiyorum.

Amacım çok şey yüklemek değil. Hatta USB belleği ve haricî disk depolama için kullanılır mı?

Merhaba,

Ben bilgisayarımın RAM'ini 4 yapacağım. Ben HDD vs SSD vs haricî disk vs USB bellek. Bunlardan bir tanesini depolama yapmak istiyorum.

Amacım çok şey yüklemek değil. Hatta USB belleği ve haricî disk depolama için kullanılır mı?

SSD+HDD kombinasyonu kullanabilirsiniz ya da fazla bir şey yüklemiyecekseniz SSD alıp hem sistemi hızlı kullanırsınız hem de depolama alanında sorun çekmezsiniz.

İlk olarak HDD'yi USB ile bağlarsanız, performans kaybı olur. 3.1 USB desteği lazım ki onları fiyatları uçuk.

HDD dönemi bitti artık, almanızın nedeni oyun ise alınır fakat Windows için HDD almak mantıksız.
120'lik SSD alıp arkadaşın dediği gibi 320'lik HDD almak en mantıklısı.

İlk olarak HDD'yi USB ile bağlarsanız, performans kaybı olur. 3.1 USB desteği lazım ki onları fiyatları uçuk.

HDD dönemi bitti artık, almanızın nedeni oyun ise alınır fakat Windows için HDD almak mantıksız.
120'lik SSD alıp arkadaşın dediği gibi 320'lik HDD almak en mantıklısı.
USB belleği hiç çıkarmadan kullansam bir şey olur mu?

Hocam 250 GB yeter bana. En ucuz hangisi ise onu alacağım. Nasıl yapabilirim?

Buyurun hocam, bunlar sizi üzmez.

Buyurun hocam, bunlar sizi üzmez.
Ailem gil asla internet ten alışveriş yapmaz. Ben Denizli'de oturuyorum. Burada ünlü yeler Media Markt, vatan bilgisayar ve Teknosa. Kararım ya SSD ya da USB bellek. Fiyat olarak çok çıkamıyorum. Maksimum 250 TL çıkar.

Ailem gil asla internetten alışveriş yapmaz. Ben Denizli'de oturuyorum. Burada ünlü yeler MediaMarkt, Vatan Bilgisayar ve Teknosa. Kararım ya SSD ya da USB bellek. Fiyat olarak çok çıkamıyorum. Maksimum 250 TL çıkar.

Hocam ailenizle konuşup internetten alışverişin bu korona dönemin de daha yararlı olduğunu söylemeniz lazım. Yoksa daha fazla ücrete daha kalitesiz, adi mal alırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı