HDD vs SSD

Burak_675

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller, oyunların artan GB'larından dolayı depolama almak istiyorum. Ama arada kaldım, oyunun hızlı açılması benim için pek önemli değil. Ama oyunu oynarken kaplama yüklenmemesi vb. gibi sorunlarla karşılaşır mıyım HDD alırsam?

Arkadaşlar herkese iyi sosyaller, oyunların artan GB'larından dolayı depolama almak istiyorum. Ama arada kaldım, oyunun hızlı açılması benim için pek önemli değil. Ama oyunu oynarken kaplama yüklenmemesi vb. gibi sorunlarla karşılaşır mıyım HDD alırsam?
Güncel oyunlarda öyle sorunlar ile karşılaşılabiliyor.

Evet HDD daha yavaş çalışır ve droplara sebebiyet verebilir.

İyi HDD alırsan karşılaşmazsın ama HDD'lerin ömrü SSD'lerden daha kısa o yüzden SSD'ler daha mantıklı hem boyut hem fiyat açısından.

Güncel oyunlarda öyle sorunlar ile karşılaşılabiliyor.
Güzel HDD'ler hala iş yapabiliyor (kendi deneyimim, CP2077 gibi oyunları hiç kaplama gecikmesi gibi sorunlar yaşamadan oynadım) ancak SSD almak daha mantıklı şu an. Çok daha hızlı. Ama SATA tarafında fiyatlar çok kötü.

Bu devirde hard disk alınmaz SSD daha iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı