S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 29 Aralık 2019 #1 Bugün bilgisayarın içi ile uğraşırken HDD'nin 1 TB SSHD yazdığını fark ettim, internetten birkaç kaynağa baktım ama pek bir şey anlayabildiğimi söyleyemem, aralarındaki fark tam olarak ne oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2019
Bugün bilgisayarın içi ile uğraşırken HDD'nin 1 TB SSHD yazdığını fark ettim, internetten birkaç kaynağa baktım ama pek bir şey anlayabildiğimi söyleyemem, aralarındaki fark tam olarak ne oluyor?
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.229 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 29 Aralık 2019 #2 SSHD, HDD’den biraz daha hızlı ve kararlıdır. SSD’nin ise gerisinde bir teknolojidir. YouTube bu videodan anlayabilirsin az çok. Artı 0 Eksi
SSHD, HDD’den biraz daha hızlı ve kararlıdır. SSD’nin ise gerisinde bir teknolojidir. YouTube bu videodan anlayabilirsin az çok.
KS KS S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 29 Aralık 2019 #3 sp33d dedi: SSHD, HDD’den biraz daha hızlı ve kararlıdır. SSD’nin ise gerisinde bir teknolojidir. YouTube bu videodan anlayabilirsin az çok. Genişletmek için tıkla... Özellik olarak değil, teknoloji olarak ne farklar var o manada sormaya çalışmıştım, zaten onlara baktım. Artı 0 Eksi
sp33d dedi: SSHD, HDD’den biraz daha hızlı ve kararlıdır. SSD’nin ise gerisinde bir teknolojidir. YouTube bu videodan anlayabilirsin az çok. Genişletmek için tıkla... Özellik olarak değil, teknoloji olarak ne farklar var o manada sormaya çalışmıştım, zaten onlara baktım.
Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 29 Aralık 2019 #4 SaviorAngel™ dedi: Özellik olarak değil, teknoloji olarak ne farklar var o manada sormaya çalışmıştım, zaten onlara baktım. Genişletmek için tıkla... 1 TB Harddisk + 128 GB SSD Artı 0 Eksi
SaviorAngel™ dedi: Özellik olarak değil, teknoloji olarak ne farklar var o manada sormaya çalışmıştım, zaten onlara baktım. Genişletmek için tıkla... 1 TB Harddisk + 128 GB SSD