bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 18 Ağustos 2020 #1 Bu HDD'in sorunu nedir? Harddisk sentiniel ile bakıyorum sağlık %80. Bir ara %70 oldu, tekrar %80'e yükseldi. PUBG Mobile'de bu diskte kurulu eskisinden 2 kat yavaş çalışıyor. Bir ara bad sector var diyordu HDD sentiniel şimdi yok diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2020
Bu HDD'in sorunu nedir? Harddisk sentiniel ile bakıyorum sağlık %80. Bir ara %70 oldu, tekrar %80'e yükseldi. PUBG Mobile'de bu diskte kurulu eskisinden 2 kat yavaş çalışıyor. Bir ara bad sector var diyordu HDD sentiniel şimdi yok diyor.
Selçuk Sercan Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #2 HD Tune ile Quick Scan tiki olmadan yavaş tarama yapmanızı öneririm. Bad sector var ise gösterir. Artı 0 Eksi
KS KS bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 18 Ağustos 2020 #3 Selçuk Sercan dedi: HD Tune ile Quick Scan tiki olmadan yavaş tarama yapmanızı öneririm. Bad sector var ise gösterir. Genişletmek için tıkla... Reis bir ara tarattım baktım vardı format atmam gerekti attım bi baktım yok. Artı 0 Eksi
Selçuk Sercan dedi: HD Tune ile Quick Scan tiki olmadan yavaş tarama yapmanızı öneririm. Bad sector var ise gösterir. Genişletmek için tıkla... Reis bir ara tarattım baktım vardı format atmam gerekti attım bi baktım yok.